|BF BC2| - Problem z jakością multi w weekendy (PS3)

Ostatni post: 05-27-2010 7:59, autor: KIlla_Kan_PL. Odpowiedzi: 2.
Strona 1 z 1 (3 pozycje)
Rozmieść posty: Wstecz Dalej
  • 05-01-2010 11:35

• ArekEZG
    • Brak oceny
    • Data dołączenia04-29-2010
    • Posty2
    • Punkty20

|BF BC2| - Problem z jakością multi w weekendy (PS3)

Piszę, ponieważ chcę się zapytać czy jeśli gracie w weekendy to macie problemy z grą???

Ja gram na platrofmie PS3, neta mam dobrego ale gdy chce wejść w weekend na BFBC2 poprostu sie nie da. Wygląda to tak że idę i cofa mnie po paru sekundach do punktu w którym byłem minute temu. Cała gra to jedna wielka zwiecha. Moim zdaniem EA spiepszyło robotę bo gra ma od groma błedów, które doprowadzają mnie do szału. Te problemy z serverami, bugi i inne syfy a do tego wystarczy że gra więcej osób i jest niemożliwa gra. Wydałem 200zł na tą grę i myślałem że będzie miała większe standarty niż na PC.

Czy wy też macie problemy takie jak ja???

• Punkty za posty: 10
  • 05-05-2010 16:19 W odpowiedzi na

• exscite
    • Brak oceny
    • Data dołączenia05-05-2010
    • Posty1
    • Punkty10

Re: |BF BC2| - Problem z jakością multi w weekendy (PS3)

Wszystko zależy od ruchu w sieci i wydajności serwerów EA. Zdarzają się niekiedy lagi ale ogólnie nie ma z tym większego problemu. Nie wiem o jakie niedociągnięcia Ci chodzi, według mnie gra jest niesamowita. Ma błędy oczywiście, ale nie ma gier doskonałych. Do tego w wersji konsolowej masz niesamowitą grafikę z super wydajnością działającą na sprzęcie za 1300zł (ps3).
    • Punkty za posty: 10
  • 05-27-2010 7:59 W odpowiedzi na

Re: |BF BC2| - Problem z jakością multi w weekendy (PS3)

Witam

Ja też mam problemy z gierką (też PS3) , a mianowicie w ciągu dnia moge pograć tylko ok 5-10min i mam kicka z gry do głownego menu (gra się bez odczuwalnych lagów).  Musze odpalić ponownie BC2 i znowu mam 5-10min zabaw. Próbowałem już praktycznie wszystkiego, ustawiałem sieć w ps dnsy itd, porty w routerze. Ale ostatnio włączyłem gierke w nocy i o dziwo wszystko działa elegancko , żadnych kickow :) Mam neta w kablówce Vectranet tam mam 1 mb/s, a w nocy zwiększaja transfer do 2 mb/s i teraz się zastanawiam czy prędkość łącza ma znaczenie czy obciążenie serwerów EA, a może jedno i drugie ? :) Dodam że z innymi gierkami multi niemam żadnych kłopotów , tylko BC2 :(

Problem rozwiązany, router nie był w pełni skonfigurowany (nie wszystkie wymagane porty otwarte) DMZ nie załatwia w pełni sprawy.

• Punkty za posty: 5
Strona 1 z 1 (3 pozycje)