[DAP] Dragon Age - pierwsze wrażenia

Ostatni post: 01-05-2010 21:22, autor: Kleopatriusz. Odpowiedzi: 7.
Strona 1 z 1 (8 pozycje)
Rozmieść posty: Wstecz Dalej
  • 07-24-2008 16:19

• CommunityMan
    • Top 10 – największy wkład w forum
    • Data dołączenia01-07-2008
    • Community Manager EA Polska
    • Posty233
    • Punkty1 755

[DAP] Dragon Age - pierwsze wrażenia

Zakończone przed kilkoma dniami targi E3 przyniosły ze sobą pierwsze konkretne i szczegółowe informacje na temat oczekiwanej od dawna gry Dragon Age. Dragon Age: Początek, bo tak właśnie brzmieć będzie dokładnie nazwa tej produkcji, przez wielu uważana jest za godnego następcę serii Baldur's Gate (stworzonej, podobnie jak DAP, przez BioWare). 

A co Wy sądzicie o tej grze? Jak podobają się Wam jej pierwsze zwiastuny, filmy przedstawiające gameplay oraz screenshoty? Napawają Was optymizmem, czy może wprost przeciwnie? :-) Zapraszam do rozmowy! 

• Punkty za posty: 15
  • 10-30-2009 8:27 W odpowiedzi na

Re: [DAP] Dragon Age - pierwsze wrażenia

Zwiastun filmowy napawa mnie wielkim optymizmem co do wykonania gry - ale wiadomo to tylko film. Samą grę będę mógł ocenić dopiero wtedy gdy w nią osobiście zagram, dlatego czekam z niecierpliwością na wydanie premierowe na PC. Dotychczasowe recenzje, opinie i opisy dotyczące tej gry to same pochlebstwa w związku z czym wydaje się że gra jest dopieszczona prawie w kazdym szczególe -  mam nadzieję że nie będę rozczarowany, a zdarzały się przypadki że i tak było. Serdecznie pozdrawiam!!

• Punkty za posty: 10
  • 11-08-2009 3:21 W odpowiedzi na

• Nyara
    • Brak oceny
    • Data dołączenia11-08-2009
    • Posty1
    • Punkty10

Gram od wczoraj i baaaardzo mi się podoba.  Już widzę, że bez znudzenia przelecę całą gierkę, a później od nowa - inną postacią, żeby tylko zobaczyć alternatywne rozwiązania :D Filmiki są świetnie zrobione, fabuła bardzo wciąga, mimo standardu jakim jest ratowania świata ;]

• 11-10-2009 7:09 W odpowiedzi na

• Jarek138
    • Brak oceny
    • Data dołączenia11-10-2009
    • Posty1
    • Punkty10

Gra jest piękna ale na wstępie porażka - siedziałem godzinę i tworzyłem postać - starszego steranego życiem wojownika o białych włosach a tutaj "tatuś" na oko 10 lat młodszy mówi do mnie "smyku". Wymiękłem nieco :).

• 11-12-2009 20:05 W odpowiedzi na

• Anilewe89
    • Top 10 – największy wkład w forum
    • Data dołączenia02-04-2009
    • Hajnowka
    • Posty424
    • Punkty3 080

Nie sądziłam, że to napiszę, ale super gra :) Świetna fabuła, bardzo wciąga, gra się super, aż nie chce się odchodzić :)

• Punkty za posty: 5
  • 12-16-2009 13:12 W odpowiedzi na

• Kama-2007
    • Brak oceny
    • Data dołączenia12-16-2009
    • Posty1
    • Punkty10

Zapowiedzi, zwiastuny i inne tego typu spowodowały że na TĄ produkcję czekałem z wypiekami na twarzy, jak się okazało nie tylko materiały przedpremierowe były świetne sama GRA poprostu WYMIATA :D

• 01-01-2010 19:02 W odpowiedzi na

• Jousen
    • Top 500 – największy wkład w forum
    • Data dołączenia01-01-2010
    • Warszawa
    • Posty8
    • Punkty60

W pełni się z Wami zgadzam. Gra jest po prostu świetna! Teraz niestety czuję straszny niedosyt, ponieważ kilka godzin temu stoczyłam ostateczne starcie i tym samym skończyłam grę. :(

Był taki moment w grze (już pod koniec), kiedy pomyślałam: a to jeszcze nie koniec gry? Świetnie! Kolejne przygody przede mną! No niestety... dowiedziałam się tylko co działo się "potem".

Pocieszam się tym, że zaraz zacznę grę od nowa, nową postacią i obejrzę ten swiat jeszcze raz. :D Jeśli ktoś jeszcze nie grał, to szczerze polecam! Najlepsza gra cRPG, w jaką kiedykolwiek grałam, widziałam, poznałam. Jestem zachwycona! :)

• 01-05-2010 21:22 W odpowiedzi na

Gra świetna , na prawdę ... wciągająca i ten mroczny świat ;] uwielbiam takie klimaty , jednak zawiodłem się bardzo na końcu ... Po drodzę było bardzo dużo questów pobocznych których nie robiłem z myślą , że skończe najpierw wontek głowny , a potem do nich wrócę. A tu klapa ... nic się nie da zrobić po zabiciu arcydemona :( . W dodatku na końcu wybrałem sobię nagrodę czyli tytuł i bogactwa i też nic nie mam ;] Myślałem , że se jakąś fajną broń , zbroje kupię ... :P Szkoda , na prawdę koniec skiepszczony :) grę oceniam na 8/10 przez zakończenie. Teraz czekam na dodatki to będe pamiętał żeby robić wszystkie questy ;]

• Punkty za posty: 5
Strona 1 z 1 (8 pozycje)