[Red Alert 3] Gra zacina się przy zabawie w sieci.

Ostatni post: 01-28-2010 16:52, autor: Havoc. Odpowiedzi: 1.
Strona 1 z 1 (2 pozycje)
Rozmieść posty: Wstecz Dalej
  • 01-28-2010 13:24

• orzech1
    • Brak oceny
    • Data dołączenia01-28-2010
    • Posty1
    • Punkty10

[Red Alert 3] Gra zacina się przy zabawie w sieci.

Witam,
    niedawno zainstalowałem RA3 i często gram w sieci. Mam pytanie czym jest spowodowane to że gra wyraźnie zwalinia i zacina się gdy gra się w sieci, w szczegulności gdy mapa rozgrywki jest duża lub gdy jest więcej zawodników?
    Dodam że komputer mam raczej wystarczający na potrzeby RA3 (Athlon II 4x2.8 GHz, 4GB DDR3, Ati HD 5770 1GB) gdy w grze solo nie ma mowy o jakimkolwiek zwolnieniu. Łącze sieciowe raczej szybkie (akademik)

Czekam na odpowiedź pozdrawiam

Nazwa tematu została poprawiona. Proszę nie zapominać o stosowaniu Tagów. - Dop. Łukasz. 

Zaklasyfikowane jako:
    • Punkty za posty: 10
  • 01-28-2010 16:52 W odpowiedzi na

• Havoc
    • Top 10 – największy wkład w forum
    • Data dołączenia05-22-2008
    • Ząbki
    • Posty956
    • Punkty6 965

Re: Red Alert 3 zacina się przy grze w sieci

Cóż, to jest prawda powszechnie znana, że do tańca trzeba dwojga.. W przypadku gier online nie każdy ma super kompa i super szybkie łącze. Tak sięskłada, że wszyscy gracze muszą dopasować się, do najwolniejszego kompa jednego z nich. Najlepiej grać 1vs1 (szanse na to są minimalne, a jak coś słabo funkcjonuje, to znaczy, że przeciwnik ma słabego kompa/neta.

Oczywiście musisz znać dokładnie swoje łącze. Może mnóstwo osób na raz z niego korzysta, przez co to Ty powodujesz laga.

Regulamin forum - jeżeli Twój temat/post nie spełnia jego wymogów, licz się z brakiem odpowiedzi, bądź usunięciem czy też zamknięciem tematu/posta nawet bez powiadomienia.

• Punkty za posty: 5
Strona 1 z 1 (2 pozycje)