[Dragon Age: Początek] Twierdza strażnika

Ostatni post: 01-11-2010 6:51, autor: Lukasz Gorski1. Odpowiedzi: 5.
Strona 1 z 1 (6 pozycje)
Rozmieść posty: Wstecz Dalej
  • 01-09-2010 16:07

• jagakul
    • Brak oceny
    • Data dołączenia01-09-2010
    • Posty3
    • Punkty30

[Dragon Age: Początek] Twierdza strażnika

Czy można kupić dodatek"Twierdza strażnika " za złotówki czy tylko za eu albo kartą? A jeśli można to gdzie? Bardzo bardzo proszę o odpowiedź

Zaklasyfikowane jako: ,
    • Punkty za posty: 10
  • 01-09-2010 16:26 W odpowiedzi na

• Havoc
    • Top 10 – największy wkład w forum
    • Data dołączenia05-22-2008
    • Ząbki
    • Posty940
    • Punkty6 840

Re: Dragon age Twierdza strażnika

Skontaktuj się w tej sprawie przez system ticketowy ("Kontakt z nami") z pomocą techniczną.Odnośnik znajdziesz na stronie ea.pl

Regulamin forum - jeżeli Twój temat/post nie spełnia jego wymogów, licz się z brakiem odpowiedzi, bądź usunięciem czy też zamknięciem tematu/posta nawet bez powiadomienia.

• 01-09-2010 17:10 W odpowiedzi na

• jagakul
    • Brak oceny
    • Posty3
    • Punkty30

dzięki za odpowiedź ale teraz z kolei mam problem z zadaniem pytania do pomocy technicznej- nie bardzo wiem jak to zrobić

• 01-09-2010 19:19 W odpowiedzi na

1. Wchodzisz na stronę http://ea.pl/
    2. Klikasz na zakładkę "Centrum pomocy", którą znajdziesz w poziomym menu - tuż koło logo firmy EA Polska.
    3. Przeniosłeś się na stronę pomocy technicznej. W menu, które znajduje się po lewej stronie klikasz na napis "Kontakt z nami".
    4. Zostajesz przeniesiony na stronę z systemem logowania. Zaloguj się (uzupełnij dane dotyczące twojego konta).
    5. W punkcie pierwszym wybierasz platformę, grę oraz kategorię pytania, natomiast w drugim opisujesz swój problem lub po prostu zadajesz nurtujące Cię pytanie. W Tym przypadku możesz pominąć punkt trzeci i po wypełnieniu formularza kliknąć na przycisk z napisem "zakończ i zapisz".

Pozdrawiam,
    Łukasz.

• 01-09-2010 19:42 W odpowiedzi na

• jagakul
    • Brak oceny
    • Posty3
    • Punkty30

Dzięki bardzo- ale co mam wpisać i gdzie po pojawieniu się okienka z komunikatem "gra wymaga wartości"?

• 01-11-2010 6:51 W odpowiedzi na

Zadaj im to samo pytanie, co nam. Tylko trochę bardziej oficjalnym językiem. ;) Co się tyczy okienka z napisem "Gra wymaga wartości", to nie mam pojęcia o co może chodzić. Jeżeli nie przebrniesz przez system ticketowy, skontaktuj się z nimi drogą telefoniczną.

Telefon: +48 22 397 44 33

Pozdrawiam,
    Łukasz.

• Punkty za posty: 5
Strona 1 z 1 (6 pozycje)