[FIFA.10] Problemy z instalacją gry (temat zbiorczy)

Ostatni post: 01-09-2010 13:30, autor: LeszekSadowski. Odpowiedzi: 6.
Strona 1 z 1 (7 pozycje)
Rozmieść posty: Wstecz Dalej
  • 12-05-2009 12:37

• marcinl339
    • Brak oceny
    • Data dołączenia12-05-2009
    • Posty2
    • Punkty20

[FIFA.10] Problemy z instalacją gry (temat zbiorczy)

Witam! Mam problem, otóż w październiku kupiłem FIFA 10 i zainstalowałem ją raz. Nie było żadnych problemów. Schody zaczęły się gdy usunąłem ją i chciałem zainstalować drugi raz. Od tamtej chwili w pewnym momencie instalacja się jakby zatrzymuje, tzn. płyta jakby nie pracuje, świeci się tylko lampka, i pasek postępu się nie przesuwa. Co zrobić :(? Dodam, że na płycie jest tylko kilka rysek, ale nawet jak ich nie było miałem ten problem... Proszę o pomoc.

• Punkty za posty: 10
  • 12-05-2009 13:40 W odpowiedzi na

• LucaspPOL
    • Top 25 – największy wkład w forum
    • Data dołączenia11-12-2009
    • Posty97
    • Punkty810

Re: [FIFA.10] Problemy z instalacją gry (temat zbiorczy)

Czy instalacja nastąpiła na nowym systemie, czy to tylko reinstalacja gry na wcześniejszej instalacji Windows? Kwestia uszkodzenia płyty względnie problemów z samym napędem jest możliwa aczkolwiek to nie jest przesądzone. Sugerowałbym skopiowanie całej zawartości płyty z grą do jakiegoś folderu na dysku twardym i uruchomienie instalacji z dysku twardego. Wtedy będzie wiadomo czy to wina samego nośnika z grą czy systemu na którym gra jest instalowana. Pozdrawiam.
  • 12-05-2009 18:53 W odpowiedzi na

• marcinl339
    • Brak oceny
    • Data dołączenia12-05-2009
    • Posty2
    • Punkty20

Niestety nic to nie dało. Zatzymuje się wszystko na pliku data_rus.big, czy jakoś tak. Nie chce mi się wierzyć, że to wina płyty, bo naprawdę jest w stanie bardzo dobrym. Aha, dodam jeszcze, że instalowałem przed formatowanie PC i po formatowaniu które miało miejsce gdzieś mnie więcej 1 - 1,5 tygodnia temu... Niestety z takim samym skutkiem :(, gra nie chce się zainstalować. Ma ktoś jakieś rady, co zrobić? Zależy mi na tej grze, bo tak naprawdę długo w nią się niestety nie nagrałem :(.

• 12-13-2009 22:00 W odpowiedzi na

• JoooRdan
    • Brak oceny
    • Data dołączenia12-13-2009
    • Posty1
    • Punkty10

Witam moj problem polega na tym ze przy instalacji FIFY 10 wyskakuje mi takie cos - wklejam screena prosze o pomoc! Bardzo chcialbym juz pograc ale niestety to mi uniemozliwia zagranie! Na pewno wiecie o co chodzi, prosze jeszcze raz o pomoc: http://zapodaj.net/05694f09896a.png.html

• 12-19-2009 9:10 W odpowiedzi na

• xazy-xazy
    • Brak oceny
    • Data dołączenia12-19-2009
    • Posty1
    • Punkty10

Witam, mam problem z instalacją FIFA 10. Zakupiłem wczoraj ową gre, dzisiaj gdy instalacja był gdzies w połowie roboty, padł na chwile prąd i komputer sie wyłączył. Gdy potem chciałem zainstalowac gre jeszcze raz, okno z regulaminem zacina sie i nic nie moge dalej kontynuowac instalacji. Jest moze jakis sposób by usunąc ten błąd?

• 12-29-2009 0:53 W odpowiedzi na

Witam mam problem z instalacją. Dzisiaj kupiłem grę a podczas instalacji wyskakuje błąd: "Błąd odczytu z pliku: I:data\audio\aemsbank.big. zweryfikuj czy plik istnieje i czy masz do niego dostęp"
  • 01-09-2010 13:30 W odpowiedzi na

Ja kupiłem gre w listopadzie i od początku nie chciała mi się zainstalować. Instaluje się do połowy. i pokazuje mi sie tez to Błąd odczytu z pliku:  zweryfikuj czy plik istnieje i czy masz do niego dostęp" tylko inny plik jest napisany. Proszę o pomoc !!!

• Punkty za posty: 5
Strona 1 z 1 (7 pozycje)