[FIFA.10] Problemy z instalacją gry (temat zbiorczy)

Ostatni post: 05-19-2010 17:22, autor: LeszekSadowski. Odpowiedzi: 8.
Strona 1 z 1 (9 pozycje)
Rozmieść posty: Wstecz Dalej
  • 12-05-2009 12:37

• marcinl339
    • Brak oceny
    • Data dołączenia12-05-2009
    • Posty2
    • Punkty20

[FIFA.10] Problemy z instalacją gry (temat zbiorczy)

Witam! Mam problem, otóż w październiku kupiłem FIFA 10 i zainstalowałem ją raz. Nie było żadnych problemów. Schody zaczęły się gdy usunąłem ją i chciałem zainstalować drugi raz. Od tamtej chwili w pewnym momencie instalacja się jakby zatrzymuje, tzn. płyta jakby nie pracuje, świeci się tylko lampka, i pasek postępu się nie przesuwa. Co zrobić :(? Dodam, że na płycie jest tylko kilka rysek, ale nawet jak ich nie było miałem ten problem... Proszę o pomoc.

• Punkty za posty: 10
  • 12-05-2009 13:40 W odpowiedzi na

• LucaspPOL
    • Top 25 – największy wkład w forum
    • Data dołączenia11-12-2009
    • Posty121
    • Punkty1 030

Re: [FIFA.10] Problemy z instalacją gry (temat zbiorczy)

Czy instalacja nastąpiła na nowym systemie, czy to tylko reinstalacja gry na wcześniejszej instalacji Windows? Kwestia uszkodzenia płyty względnie problemów z samym napędem jest możliwa aczkolwiek to nie jest przesądzone. Sugerowałbym skopiowanie całej zawartości płyty z grą do jakiegoś folderu na dysku twardym i uruchomienie instalacji z dysku twardego. Wtedy będzie wiadomo czy to wina samego nośnika z grą czy systemu na którym gra jest instalowana. Pozdrawiam.
  • 12-05-2009 18:53 W odpowiedzi na

• marcinl339
    • Brak oceny
    • Data dołączenia12-05-2009
    • Posty2
    • Punkty20

Niestety nic to nie dało. Zatzymuje się wszystko na pliku data_rus.big, czy jakoś tak. Nie chce mi się wierzyć, że to wina płyty, bo naprawdę jest w stanie bardzo dobrym. Aha, dodam jeszcze, że instalowałem przed formatowanie PC i po formatowaniu które miało miejsce gdzieś mnie więcej 1 - 1,5 tygodnia temu... Niestety z takim samym skutkiem :(, gra nie chce się zainstalować. Ma ktoś jakieś rady, co zrobić? Zależy mi na tej grze, bo tak naprawdę długo w nią się niestety nie nagrałem :(.

• 12-13-2009 22:00 W odpowiedzi na

• JoooRdan
    • Brak oceny
    • Data dołączenia12-13-2009
    • Posty1
    • Punkty10

Witam moj problem polega na tym ze przy instalacji FIFY 10 wyskakuje mi takie cos - wklejam screena prosze o pomoc! Bardzo chcialbym juz pograc ale niestety to mi uniemozliwia zagranie! Na pewno wiecie o co chodzi, prosze jeszcze raz o pomoc: http://zapodaj.net/05694f09896a.png.html

• 12-19-2009 9:10 W odpowiedzi na

• xazy-xazy
    • Brak oceny
    • Data dołączenia12-19-2009
    • Posty1
    • Punkty10

Witam, mam problem z instalacją FIFA 10. Zakupiłem wczoraj ową gre, dzisiaj gdy instalacja był gdzies w połowie roboty, padł na chwile prąd i komputer sie wyłączył. Gdy potem chciałem zainstalowac gre jeszcze raz, okno z regulaminem zacina sie i nic nie moge dalej kontynuowac instalacji. Jest moze jakis sposób by usunąc ten błąd?

• 12-29-2009 0:53 W odpowiedzi na

Witam mam problem z instalacją. Dzisiaj kupiłem grę a podczas instalacji wyskakuje błąd: "Błąd odczytu z pliku: I:data\audio\aemsbank.big. zweryfikuj czy plik istnieje i czy masz do niego dostęp"
  • 01-09-2010 13:30 W odpowiedzi na

Ja kupiłem gre w listopadzie i od początku nie chciała mi się zainstalować. Instaluje się do połowy. i pokazuje mi sie tez to Błąd odczytu z pliku:  zweryfikuj czy plik istnieje i czy masz do niego dostęp" tylko inny plik jest napisany. Proszę o pomoc !!!

• 05-02-2010 10:24 W odpowiedzi na

• ceamir
    • Brak oceny
    • Data dołączenia05-02-2010
    • Posty1
    • Punkty10

Witam ja mam taki proble jakieś 2 miechy temu zainstalowałem grę pierwszy raz i wszystko przebiegało normalnie ale puźniej ją usunołem i zaczoł się problem. Gdy chciałem drugi raz zainstalować grę to niema poprostu opcji instal tylko odrazu playmimo że gra niejest zainstalowana. niewiem co robić proszę o pomoc.           http://img443.imageshack.us/img443/1766/67690204.png

• 05-19-2010 17:22 W odpowiedzi na

Słuchajcie! Mam problem. Z pomocy technicznej napisali mi żeby zainstalować FIFE 10 musze zaktualizować sterownik do stacji dysków. Tylko że do mojej stacji nie ma sterownika. Gdyby ktoś miał linka albo do niej sterownik to proszę o pomoc. Moja stacja to Lite-On DH20A1L.
    Zaklasyfikowane jako:
    • Punkty za posty: 5
Strona 1 z 1 (9 pozycje)