[NFS: Shift] - Problem z logowaniem EA Nation

Ostatni post: 03-11-2010 20:37, autor: misqu7. Odpowiedzi: 4.
Strona 1 z 1 (5 pozycje)
Rozmieść posty: Wstecz Dalej
  • 02-08-2010 10:42

[NFS: Shift] - Problem z logowaniem EA Nation

Witam wszystkich.

Mój problem polega na tym że, gdy prubuje się zalogowac na  EA Nation wpisuje swoje dane i niby wszystko dobrze puzniej wyskakuje mi wiadomość do zaakceptowania, akceptuje i zaczyna się mój problem, ponieważ moge logować sięw nieskończoność i nic. Nie wiem co zrobić proszę o pomoc.

PS. Gra była instalowana na innym komputerze i kopiowana na mój jest orginalna ale mam zepsutą stacje dysków, ale wydaje mi się że to nie to powoduje mój problem.

• Punkty za posty: 15
  • 02-26-2010 14:58 W odpowiedzi na

• buba72
    • Brak oceny
    • Data dołączenia02-26-2010
    • Posty1
    • Punkty10

Re: [NFS: Shift] - Problem z logowaniem EA Nation

witam u mnie jest problem taki że nie mogę wpisać moich danych. po naciśnięciu litery na klawiaturze litera nie wyskakuje mi na ekranie

• Punkty za posty: 10
  • 02-27-2010 15:17 W odpowiedzi na

• misqu7
    • Brak oceny
    • Data dołączenia02-27-2010
    • Posty3
    • Punkty20

witam mam straszny problem posiadam gre nfs shift i gdy hcę pograc przez internet loguje sie na ea nation i jest wszystko super lecz po logowaniu pisze mi ze cd-key jest juz zajenty a przypominam że gra jest orginalna lecz wczesniej rejestrowałem ja na ea.com i przez przypadek zarejestrowałe tą gre 2 razy plx o pomoc bo taki shift to nie są tanie rzeczy xD .

• Punkty za posty: 5
  • 03-02-2010 8:45 W odpowiedzi na

• Sigodyth
    • Top 200 – największy wkład w forum
    • Data dołączenia02-18-2010
    • Posty12
    • Punkty80

Lampard111:

Witam wszystkich.

Mój problem polega na tym że, gdy prubuje się zalogowac na  EA Nation wpisuje swoje dane i niby wszystko dobrze puzniej wyskakuje mi wiadomość do zaakceptowania, akceptuje i zaczyna się mój problem, ponieważ moge logować sięw nieskończoność i nic. Nie wiem co zrobić proszę o pomoc.

PS. Gra była instalowana na innym komputerze i kopiowana na mój jest orginalna ale mam zepsutą stacje dysków, ale wydaje mi się że to nie to powoduje mój problem.

Może być to problem z łączem. Choć to w sumie mało prawdopodobne.

Bardziej skłonny byłbym stwierdzić, że to wina skopiowania gry. Jak znam życie to pewnie brakuje przez to czegoś w rejestrze...

buba72:

witam u mnie jest problem taki że nie mogę wpisać moich danych. po naciśnięciu litery na klawiaturze litera nie wyskakuje mi na ekranie

Na czas wpisywania danych odłącz kierownicę, jeśli nie pomoże to uruchom grę z odłoczoną kierownicą.

misqu7:

witam mam straszny problem posiadam gre nfs shift i gdy hcę pograc przez internet loguje sie na ea nation i jest wszystko super lecz po logowaniu pisze mi ze cd-key jest juz zajenty a przypominam że gra jest orginalna lecz wczesniej rejestrowałem ja na ea.com i przez przypadek zarejestrowałe tą gre 2 razy plx o pomoc bo taki shift to nie są tanie rzeczy xD .

Logując się tworzysz nowe konto, czy próbujesz wykorzystać już istniejące?

• Punkty za posty: 10
  • 03-11-2010 20:37 W odpowiedzi na

• misqu7
    • Brak oceny
    • Data dołączenia02-27-2010
    • Posty3
    • Punkty20

Sigodyth ja juz grałem przez neta przed zarejestrowaniem wienc wpisuje konto istniejące

• Punkty za posty: 5
Strona 1 z 1 (5 pozycje)