[NFS] Cheaterzy

Ostatni post: 04-08-2010 18:37, autor: KATKING1. Odpowiedzi: 6.
Strona 1 z 1 (7 pozycje)
Rozmieść posty: Wstecz Dalej
  • 01-05-2010 8:23

• rycho64
    • Brak oceny
    • Data dołączenia10-19-2009
    • Posty2
    • Punkty55

[NFS] Cheaterzy

W regulaminie gry ( który akceptujemy ) stoi jak byk, ze oszuści będą usuwani z gry, a RedArrow, stan2008 i inni im podobni jeżdżą na save'ach z Undercouver'a, osiągają niebotyczne prędkościi, przyspieszenia i nikt ( chodzi mi o firmę NFS ) NIE REAGUJE !!! Czy regulamin obowiązuje tylko jedną stronę ?

Mieliście egzekfować zasady - i ....... nic ! Nie wy wywiązuje sie firma EA z obowiązków.Nie chce mi się wierzyć, aby Max60 był cwańszy od programistów EA

• Punkty za posty: 20
  • 01-05-2010 15:48 W odpowiedzi na

• serek1410
    • Brak oceny
    • Data dołączenia01-05-2010
    • Posty1
    • Punkty5

Re: Oszustwa w on-line

Teraz wszystko jest sztuczne. mam nadzieje że ktoś powyłapuje tych cfaniaczków i poblokują im konta na serwerach NFS.
    • Punkty za posty: 5
  • 01-05-2010 17:01 W odpowiedzi na

• Havoc
    • Top 10 – największy wkład w forum
    • Data dołączenia05-22-2008
    • Ząbki
    • Posty940
    • Punkty6 840

Re: Oszustwa w on-line

Co znaczy "jechać na save'ach z Undecovera"? Można odpalić save'y z innego NFSa na innym? Bo nie rozumiem.

Regulamin forum - jeżeli Twój temat/post nie spełnia jego wymogów, licz się z brakiem odpowiedzi, bądź usunięciem czy też zamknięciem tematu/posta nawet bez powiadomienia.

• 02-17-2010 18:53 W odpowiedzi na

• KATKING1
    • Brak oceny
    • Data dołączenia02-17-2010
    • Posty5
    • Punkty35

Re: [NFS] Cheaterzy

rycho64 ma racje . jezeli chodzi o cziterow to znam takich : godlike99kingz , emperor99kingz , stonebiker , magix , totalburnout , redarrow , panayiota , misternice45 , tomasT i ciekawostka tez cziter : sk777, stan2008, bitonik i technologi to jedna i ta sama osoba . Jezdze duzo bo bywa ze po 10 godzin dziennie i wkurza mnie to ze jakis pajac oszukujac ma lepsze wyniki ode mnie . ja na wyniki zapracowalem a oni wpisuja kody i ... maja w dupie cale EA bo nikt im nic nie zrobi . i jeszcze jedna sprawa ; dlaczego w tabeli wynikow ludzie maja po dwa takie same wyniki ? przeciez to wyrzuca innych z miejsca rankingowego . tez powinniscie cos z tym zrobic. I juz ostatnia rzecz . dlaczego zrywane jest polaczenie z serwerem i przegrywa sie gre ? a to wina serwa bo wszystkich rozlacza ... zrobcie cos ztym .

• Punkty za posty: 10
  • 03-11-2010 5:05 W odpowiedzi na

• kocurex
    • Brak oceny
    • Data dołączenia10-07-2009
    • wawa
    • Posty1
    • Punkty10

no dokładnie jak wyżej już napisano......dla czego te gnojki są nietykalni??  teraz doszły wyścigi producenta i co ja ostatnio widze?  Lamborgini fruwające w powietrzu które z niebotyczną prędkością wszystkich wyprzedziło a potem jadąc na wstecznym wjechało na metę ;/  ..............  a inna sytuacja to nie równe starty,np. 3 kolesi sobie startowało kilka razy do póki nie odszedłem z gry,to startowali 2 sekundy przed resztą,dużo osób się rozłączyło i zaraz potem ja ,a EA nic nie robi,jedno jest pewne,albo coś z tym zaraz zrobicie,albo zrobie takie czary że mało kto kupi kolejną edycję shifta,bo kto chce grać ze świadomością że ktoś wcale nie jest lepszy a jedynie wpisał jakiś kod czy użył sejwów z undercowera;/

SKANDAL &  TYLE!!

Zaklasyfikowane jako:
  • 03-11-2010 20:23 W odpowiedzi na

• marek210
    • Top 200 – największy wkład w forum
    • Data dołączenia03-06-2010
    • WWA
    • Posty12
    • Punkty95

Zbanować cziterów!!!

• 04-08-2010 18:37 W odpowiedzi na

• KATKING1
    • Brak oceny
    • Data dołączenia02-17-2010
    • Posty5
    • Punkty35

no i cziterzy jak jezdzili tak jeżdzą a EA ma to gdzieś .............

i nas w takim przypadku również..........

ano kasa jest kasą nieważne kto kupi grę mogą kupić sami cziterzy ...

LOL

Strona 1 z 1 (7 pozycje)