[FIFA.10] Problemy z grą online, cd-key (temat zbiorczy)

Ostatni post: 05-31-2010 11:33, autor: Lukass19_90. Odpowiedzi: 70.
Strona 1 z 5 (71 pozycje) 1 2 3 4 5 Dalej >
Rozmieść posty: Wstecz Dalej
  • 11-20-2009 14:23

• maximuss86
    • Brak oceny
    • Data dołączenia11-20-2009
    • Posty2
    • Punkty20

[FIFA.10] Problemy z grą online, cd-key (temat zbiorczy)

Witam, mam problem ponieważ podczas gry online w FIFA 10 na Xboxa360 gdy zdobywam gola, po wznowieniu gry przez przeciwnika od razu wywala mnie do menu gry i zalicza porażkę!!! Jest to bardzo irytujące ponieważ nie mogę normalnie grać ostatnio... gdy przeciwnik strzela mi gola wszystko jest normalnie i mecz leci, jednak gdy doprowadzę do remisu znów mnie wywala a meczu w ogóle nie widzi w statystykach... proszę o pomoc...

pzdr (moj GT to: januszmaximus7)

• Punkty za posty: 10
  • 11-20-2009 16:59 W odpowiedzi na

• LucaspPOL
    • Top 25 – największy wkład w forum
    • Data dołączenia11-12-2009
    • Posty121
    • Punkty1 030

Re: [FIFA.10] Problemy z grą online, cd-key (temat zbiorczy)

Powodów takich problemów może być wiele. Generalnie chyba najrozsądniej będzie skontaktować się mailowo z pomocą techniczną i dokładnie opisać występujący problem.Poza jakimiś problemami natury konfiguracyjnej mogą wchodzić w grę także problemy z samym serwerem EASO. Pozdrawiam.

• 11-20-2009 18:57 W odpowiedzi na

• maximuss86
    • Brak oceny
    • Posty2
    • Punkty20

na pewno nie jest to problem z mojej strony i połączeniem internetowym bo na profilu brata wszystko jest ok... tylko na moim tak się dzieje po zdobyciu gola,a więc ewidentnie widać że chodzi tu o mój profil... a możesz podać jakieś mejle lub telefony do kogo mógłbym się zwrócić z tym problemem... takie problemy pojawiły mi się od ostatniej aktualizacji xboxa z tego co pamiętam czyli bodajże 17 listopada...
  • 11-22-2009 13:00 W odpowiedzi na

• LucaspPOL
    • Posty121
    • Punkty1 030

Z polskim konsultantem można kontaktować się online poprzez zakładkę na stronie EA, mailowo – pisząc na adres pomoc_techniczna@ea.com – bądź też telefonicznie, dzwoniąc pod numer 0-22 852 27 30 (opłata za połączenie według cennika). Zresztą dane kontaktowe znajdują się także w instrukcji, przynajmniej powinny. Pozdrawiam. :)
  • 11-25-2009 0:50 W odpowiedzi na

• fifek87
    • Brak oceny
    • Posty1
    • Punkty20

Witam

Zainstalowałem FIFA 10, założyłem konto w grze online i wszystko poprawnie działało, ale po ponownym uruchomieniu gry i próbie zalogowania do gry online prosi mnie o ponowne podanie CD-Key'a. Gdy to zrobię wyskakuje informacja, że ten klucz jest przypisany do innego konta (na pewno zakładałem tylko jedno konto i na pewno poprawnie wpisuję klucz). Wielu graczy ma ten sam problem z grą online. Czy ktoś wie o co chodzi i czy można coś z tym zrobić?

Będę bardzo wdzięczny za pomoc

• Punkty za posty: 20
  • 11-26-2009 0:15 W odpowiedzi na

• kottehare
    • Top 500 – największy wkład w forum
    • Data dołączenia02-26-2009
    • Posty6
    • Punkty5

Mój problem jest taki. Bardzo lubie grać w FIFA online, ale pomału mam tego powyżej uszu. Może będę nudny, jednak chyba przestanę w to grac, dopóki, ktoś nie załatwi raz na zawsze uciekinierów. Co ciekawe wychodzą nagminnie ci  z wysokim poziomem. Mogę przytoczyć tutaj ksywki graczy  nie potrafiących przegrać , zapisuję przed każdym meczem wszystkich, mam czarną listę.  Nie gram z nikim kto ma  NU powyżej 5%, niestety na niższy nie da się ustawić. Jestem do tyłu przynajmniej z 800 pkt, przez tych palantów. Zaczyna mnie to nudzic na maxa, zabija to grę, niby tak ci z EA biorą pod uwage nasze problemy, ten jest największy i pyta. Myślałem, że w 10 to już załatwią a tutaj jeszcze gorzej niz w 09. Masakra. :(

• Punkty za posty: 5
  • 11-26-2009 7:48 W odpowiedzi na

• LucaspPOL
    • Posty121
    • Punkty1 030

Hmm fifek87, w takiej sytuacji jedyne co możesz zrobić to skontaktować się mailowo lub telefonicznie z pomocą techniczną EA w celu wyjaśnienia całej sprawy. Wydaje mi się, że po zgłoszeniu i analizie sytuacji przez konsultanta dostaniesz nowy kod. Takie problemy już kiedyś się zdarzały, dlatego zalecam kontakt bezpośrednio z pomocą techniczną: pomoc_techniczna@ea.com.

kottehare, lista uciekinierów z gry znajduje się w osobnym temacie i to ewentualnie tam możesz wymienić swoje spostrzeżenia na ten temat. Samo podejście graczy i wykorzystywanie usterki w grze do tego by unikać porażek jest jednak dość poważnym problemem, którego producent jest świadomy bo dotyczy on graczy z całego świata. Pozostaje mieć nadzieję, że producenci zareagują i rozwiążą ten problem.  

• 11-26-2009 16:06 W odpowiedzi na

• UCHO_PL
    • Brak oceny
    • Data dołączenia11-26-2009
    • Posty1
    • Punkty15

Mój problem jest taki... wchodzę w grę FIFA10 (zainstalowałem ją dwa razy i dalej to samo) klikam "stwórz kąto" i "mam już konto EA, "wypełniam co trzeba no i klikam "wyślij i zaloguj" i już po raz 600 widze napis BŁĄD!!

"STATUS:BŁĄD!     Podczas przesyłania wprowadzonych informacji wystąpił błąd:     Wystąpił nie określony błąd. Może on wynikać z faktu podania adresu e-mili hasła powiązanego z istniejącym już kontem EA lub z błędu przesyłania danych na serwery EA. Sprawdź podane informacje i spróbuj ponownie. Jeśli problem nadal będzie występował spróbuj ponownie później."

I co teraz ja się pytam?? Kupiłem tę gre za uczciwe pieniądze i jestem zarejestrowanym klientem EA!! Jak takie cos może się zdarzyć?? Kupiłem tę grę żeby pograć w necie a tu takie coś!! Jestem fanem FIFY ale w PES cos takiego się mi jeszcze nie zdarzyło i proszę aby mi ktoś pomógł :) Z góry dziękuję :)

PS. Mam dysleksję :P

• Punkty za posty: 15
  • 11-26-2009 20:52 W odpowiedzi na

Witam! Mam problem z graniem online w FIFA 10. Gdy lacze sie z przeciwnikiem wyskakuje mi blad fifa2010.exe i wywala mnie do pulpitu. Dzieje sie tak ciagle... prosze o pomoc.
  • 11-27-2009 13:46 W odpowiedzi na

• Piotr94PL
    • Brak oceny
    • Data dołączenia11-23-2009
    • Posty1
    • Punkty10

Witam. Mam ten sam problem i nie wiem jak sobie z nim poradzić. Jak byś uzyskał odpowiedz proszę o kontakt na GG 6729760 lub odpisz na forum na mój profil. Z góry dziękuje
  • 11-28-2009 11:04 W odpowiedzi na

• dfdfgdfg
    • Brak oceny
    • Data dołączenia11-28-2009
    • Posty1
    • Punkty5

Mam dokładnie ten sam problem....Zastanawiam się jakich informatyków ma ta wielka organizacja EA, albo jak dużo jest czarnego rynku w dystrybucji płyt w wielkich sklepach; pozdrowienia sfrustrowanej ofiary losu....

• 11-28-2009 16:30 W odpowiedzi na

• Barti2010
    • Brak oceny
    • Posty2
    • Punkty20

Witajcie Jestem tu nowy, chciałem zagrać sobie w sieci. Założyłem konto EA, nazwę usera, sezon live i wszystko było git. Program mi się zawiesił. Kiedy uruchomiłem go ponownie wyskakiwało okienko logowania więc podałem dane, i poprosiło mnie o klucz CD. Przepisałem klucz CD z końca instrukcji i wywaliło błąd że klucz CD jest już używany na innym koncie. Nie wiem o co chodzi. Mam nowe zafoliowane pudełko z oryginalną płytą. Pozdrawiam Barti

PS.: Nie interesuje mnie żadne pisanie do supportu EA o nowy klucz CD. Nie po to wydawałem ponad 100zł żeby teraz mieć problemy.

• 11-28-2009 17:12 W odpowiedzi na

• LucaspPOL
    • Posty121
    • Punkty1 030

Obawiam się, że innej rady nie będzie. Nikt poza EA nie jest w stanie zweryfikować Twojego konta, itd. dlatego kontakt mailowy/telefoniczny z działem Pomocy Technicznej jest jedynym możliwym rozwiązaniem tego problemu. Pozdrawiam.

• 11-29-2009 0:05 W odpowiedzi na

Mam problem z grą online mianowicie kiedy wygrywam z jakimś zawodnikiem przez Internet to prawie zawsze przed końcem meczu mam zerwane połączenie. :) Ktoś zna ten błą czy tylko mi się to dzieje? :) hehe
  • 11-29-2009 13:26 W odpowiedzi na

• Barti2010
    • Brak oceny
    • Posty2
    • Punkty20

Pomoc techniczna EA to jedno wielkie nieporozumienie. Czekam już 28 godzin i nadal brak odpowiedzi. No comment...

Strona 1 z 5 (71 pozycje) 1 2 3 4 5 Dalej >