Reorganizacja działu FIFA

Ostatni post: 11-16-2009 16:52, autor: LucaspPOL. Odpowiedzi: 0.
Strona 1 z 1 (1 pozycje)
Rozmieść posty: Wstecz Dalej
  • 11-16-2009 16:52

• LucaspPOL
    • Top 25 – największy wkład w forum
    • Data dołączenia11-12-2009
    • Posty121
    • Punkty1 030

Reorganizacja działu FIFA

Zablokowane Odpowiedz Kontakt

Jak zapewne większość z Was zauważyła, sekcja EA Sports na forum EA a w szczególności grupa tematów związanych z grą FIFA była lekko mówiąc zaniedbana. Brak jakichkolwiek reakcji na większość tematów pogłębiał problem i panujący nieład. Z dniem dzisiejszym powinno się to jednak znacząco zmienić.

Większośc tematów, które z takich a nie innych przyczyn nie zostały rozwinięte, zostało przesuniętych do kosza. W ich miejsce zapewne wkrótce powstaną nowe, które mam nadzieję, będą się prężnie rozwijać. Zmiany organizacyjne niosą za sobą konieczność wprowadzania nowych zasad. Po krótce...

Przede wszystkim każdy z tematów w sekcjach EA Sports będzie zaopatrzony w tag określający edycję gry z którą jest związany oraz jasno określać w temacie problem, np: "[FIFA.10] Problem ze sterowaniem.". Ponadto przed założeniem własnego tematu sprawdzajcie, czy podobny temat już nie istnieje. Taka organizacja pozwoli na łatwiejszy dostęp do potrzebnych wam wiadomości, forum zapewni przejrzystość a nam umożliwi sprawniejszą pomoc wszystkim tym, którzy zgłoszą się z prośbą o pomoc.

Jednocześnie informuję, że tematy założone w sposób niezgodny z w/w zasadą oraz ogólnie przyjętym regulaminem będą usuwane.

Zdaje sobie sprawę, że tegoroczna edycja gry FIFA w wersji PC została odebrana w taki a nie inny sposób. Jednak pamiętajcie, że to również od nas samych zależy to jak będzie wyglądać przyszłość tego produktu, a obecne nastawienie do twórców na pewno tej sytuacji nie poprawia. Niestety pewne rzeczy są niezależne od polskiego oddziału EA i z tego też trzeba sobie zdać sprawę. Ja jako przedstawiciel społeczności FIFA, osobiście postaram się zadbać o to, żeby wszystkie Wasze uwagi trafiały tam gdzie trzeba, jednocześnie licząc na kulturalną dyskusję z Waszej strony. Myślę, że to pozwoli optymistycznie patrzeć w przyszłość tej gry na domowych blaszakach.

Pozdrawiam.
    • Punkty za posty: 5
Strona 1 z 1 (1 pozycje)