FAQ - najczęściej pojawiające się pytania

Ostatni post: 11-16-2009 16:26, autor: LucaspPOL. Odpowiedzi: 0.
Strona 1 z 1 (1 pozycje)
Rozmieść posty: Wstecz Dalej
  • 11-16-2009 16:26

• LucaspPOL
    • Top 25 – największy wkład w forum
    • Data dołączenia11-12-2009
    • Posty97
    • Punkty810

FAQ - najczęściej pojawiające się pytania

Zablokowane Odpowiedz Kontakt

Patch FIFA 10 do wersji PC.

EA Polska przekazała producentom wersji na PC zastrzeżenia graczy. Niestety nie wiemy czy i kiedy łatka na komputery osobiste wyjdzie.

Nie wiem jak zrobić Game Face, nie radzę sobie z trym Mój sezon Live etc.

Zajrzyj na stronę http://fifa.easports.com/plPL/media.action. Znajdziesz tam filmy instruktażowe z polskimi napisami.

Mam problem techniczny z grą. Gra nie działa etc.

Skontaktuj się z Centrum Pomocy Technicznej: +48 22 397 44 33 (od poniedziałku dopiątku w godzinach 9:00 – 17:00).

Co z aktualizacją składów w FIFA 09?

Nie będzie już aktualizacji FIFA 09.

Czy EA Sports planuje edycję FIFA z okazji mundialu w RPA w 2010 r.?

Tak.

Uszkodzone płyty CD i DVD w celu wymiany należy przesyłać na adres:
    Biuro Reklamacji Electronic Arts Polska
    ul. Iłżecka 26
    02-135 Warszawa

Mam problemy z grafiką w grze.
    Problemy z prawidłowym wyświetlaniem gry mają zazwyczaj źródło w karcie graficznej oraz ustawieniach grafiki w systemie. Niektóre oprogramowanie do optymalizacji grafiki mogą powodować problemy z grą (takie jak WindowBlinds itp.). Proszę powrócić do standardowego pulpitu i wyłączyć aplikację. Jeżeli program nadal się pojawia proszę spróbować odinstalować oprogramowanie tego typu. Możesz również spróbować wykonać następujące czynności:

- upewnij się, że Twoja karta graficzna spełnia minimalne wymagania gry i używasz najnowszych sterowników (najnowsze sterowniki można pobrać ze strony producenta).
    - zmień rozdzielczość pulpitu na 1024x768 dla najlepszej kompatybilności z grą. 
    - jeżeli zmieniałeś ustawienia w grze, przywróć je na domyślne.

• Punkty za posty: 5
Strona 1 z 1 (1 pozycje)