0-1-0 co według Was to oznacza? Jeden remis? Otóż nie mylicie się...
W trybie offline oznacza to JEDNĄ PORAŻKĘ!!! Mam pytanie co za kretyn zmienił zapis na niezgodny z ogólnoświatowym standardem tego rodzaju zapisów, mianowicie powinno być:
WYGRANE - REMISY - PORAŻKI
tak jak było w FIFA 09. Pewnie jakiś informatyk musiał się wykazać przed szefem że coś udoskonalił, a tak naprawde ktoś za to powinien polecieć ze stołka. Jak można być takimi ignorantami? Wychodzi na to że w EA nie znają sie na futbolu. To smutne...
pzdr.
tomeelee
p.s. oczywiście w trybie online zapis jest ok. Wczoraj miałem okazję sprawdzić bo nagle fifa online zaczęło działać i rozegrałem kilka meczy. Ale coby nie było za różowo dziś już nie działa -
"FIFA10.exe przestał działać..." i oczywiście wyjście do Windowsa.
p.s.2 no i nie muszę mówić że nie został poprawiony błąd z FIFA 09 online czyli:
- mecz się kończy - nie zaliczone do statystyki (wczoraj tak miałem)
- mecz się nie kończy bo koleś wychodzi w 89 minucie - nie zaliczone do statystyki (wczoraj tak miałem)
- mecz się kończy moją przegraną - w statystyce mam zaliczoną wygraną (oczywiście wczoraj tak miałem) - no dobra tego błędu mogą nie poprawiać, ale tylko w moją stronę

p.s.3 komentarze w grze zaczerpniete z wersji 09 (PC) - no dobra to przeboleję ale:
- gram offline ligę, wygrywam kilka meczy pod rząd i komentator mówi że jeżeli nie poprawię swojej gry to trener pożegna się ze stanowiskiem
- dograno kilka nowych nazwisk graczy - niestety odzywki te są dużo glośniej niż cała reszta i lipa
- idzie akcja, fauluje gościa, ale on utrzymuje się przy piłce i komentator mówi "Nic nie było" zamiast "Przywilej korzyści" lub "Był faul, ale sędzia pozwolił grać dalej"
i takich kwiatków nazbierałoby sie dużo.
Widać że wersja na PC to już spad zrobiony najmnieszym nakładem sił. Tylko trzeba by postawić pytanie po co wogóle ją wydawali - mogli powiedzieć: "Nowa wersja FIFA 10 tylko na PS3 i XBOX" i byłoby po kłopocie.
Niestety muszę to napisać - FIFA10 to JEDNA PORAŻKA!!!