[FIFA.10] Kiedy będzie poprawka na PC?

Ostatni post: 07-24-2010 0:03, autor: Serafin1209. Odpowiedzi: 31.
Strona 2 z 3 (32 pozycje) < Wstecz 1 2 3 Dalej >
Rozmieść posty: Wstecz Dalej
  • 11-12-2009 11:07 W odpowiedzi na

Re: Kiedy będzie poprawka do FIFA 10 na PC?

Jak wszyscy wiemy patcha jako takiego który poprawi efekt uciakania przeciwnika w trybie on line nie będzie i nie ma sie co łudzić ze EA coś z tym zrobi. Proponuję założyć temat gdzie każdy chętny do gry który bez względu na wynik zostanie do końca gry poda swój nick i założymy coś w stylu grona przyjaciół z którymi bedzie można bezstresowo pograć i nie martwić się ze ucieknie on nam z meczu jeśli przegra. 

• Punkty za posty: 10
  • 11-12-2009 16:21 W odpowiedzi na

• gygis
    • Top 75 – największy wkład w forum
    • Data dołączenia10-16-2009
    • Posty33
    • Punkty200

Patcha nie będzie nie dlatego że nie wykonalne(na konsole powstały dwa patche i wyeliminowano efekt uciekania i nie zapisania przegranej)ale dlatego że ea nie interesują pecetowcy i nie chce zrobić poprawki.Skoro poprawki nie będzie to ta gra w takim stanie nie ma prawa istnienia.Apeluje jeszcze raz do moderatorów forum!!! i pracowników ea polska!!! przeglądających podobno fora o ustosunkowanie się do pytania czy i kiedy będzie patch do fify 10 na pc???????
  • 11-12-2009 21:49 W odpowiedzi na

Witam program jakim jest FIFA10 nie spełnia moich wymagań, już miesiąc po premierze nie ma żadnego patcha, poprawki nawet wzmianki o tym. Moja konfiguracja (system + podzespoły + internet) spełnia wymagania przypisane temu produktowi lecz nie mogę grać na sieci z powodu błędu gry.
    Zaklasyfikowane jako:
    • Punkty za posty: 5
  • 11-15-2009 20:16 W odpowiedzi na

• Soplica
    • Top 150 – największy wkład w forum
    • Data dołączenia04-04-2008
    • Posty16
    • Punkty130

Re: [FIFA.10] Kiedy będzie poprawka na PC?

ok dzis zainstalowalem fife09 ,10 oddaje producentowi jutro wysylam do ea Polska ,mam juz dosyv tej gry pozdrawiam
  • 11-16-2009 9:17 W odpowiedzi na

• ArexxPol
    • Top 100 – największy wkład w forum
    • Data dołączenia10-07-2009
    • Posty26
    • Punkty120

Soplica:
    ok dzis zainstalowalem fife09 ,10 oddaje producentowi jutro wysylam do ea Polska ,mam juz dosyv tej gry pozdrawiam

Daj znać na forum tutaj czy udało ci się to badziewie oddać i odzyskać kase , bo mnie też już złość bierze w jaki sposób jesteśmy traktowani i mam zamiar oddać grę , a jeśli przyjdzie potrzeba to nawet złożyć pozew w sądzie bo to są kpiny  

Wugaryzmy na forum są zabronione
    / Havoc

• 11-16-2009 16:56 W odpowiedzi na

• LucaspPOL
    • Top 25 – największy wkład w forum
    • Data dołączenia11-12-2009
    • Posty121
    • Punkty1 030

Z informacji jakie uzyskałem od EA Polska wynika, że nasz krajowy oddział przekazał wszystkie uwagi do centrali. To czy powstanie patch i kiedy zostanie ewentualnie wydany nie jest już od polskiego oddziału zależne. Jak na ten moment nic więcej nie można powiedzieć, o ewentualnych zmianach będę informował na bieżąco. Pozdrawiam.

• Punkty za posty: 15
  • 11-16-2009 21:43 W odpowiedzi na

• Soplica
    • Data dołączenia04-04-2008
    • Posty16
    • Punkty130

ea polska bierze cala odpowiedzialnosc za gre i powinna robic wszystko u producenta zeby naprawic zepsuty towar a gre wyslyam nie poto zeby oddali mi kase ale zeby zrozumieli ze nie wolno oszukiwac ludzi i wciskac zepsuty towar gra juz dawno powinna byc wysofana ze sprzedazy a oni dalej ja sprzedaja
  • 11-22-2009 9:51 W odpowiedzi na

miala byc na poczatku listopada jest 22 listobada zobaczcie jaka to uczciwa firma

• 01-26-2010 22:45 W odpowiedzi na

Odświeżam temat bo jakby nie było od ostatniego postu w tym temacie zleciało hmmm… jakieś 3 miesiące. Czy wiadomo już może coś na ten temat? Czy nadal to samo, typu przekazaliśmy zgłoszone problemy do centrali i zostało nam czekać co dalej z tym zrobią ? Jeśli w ogóle coś z tym zrobi...

• 02-07-2010 23:56 W odpowiedzi na

• LordWito
    • Brak oceny
    • Data dołączenia10-05-2008
    • Posty2
    • Punkty10

Panowie z ea polska chuba sobie jaja robicie

LucaspPOL:

Z informacji jakie uzyskałem od EA Polska wynika, że nasz krajowy oddział przekazał wszystkie uwagi do centrali. To czy powstanie patch i kiedy zostanie ewentualnie wydany nie jest już od polskiego oddziału zależne. Jak na ten moment nic więcej nie można powiedzieć, o ewentualnych zmianach będę informował na bieżąco. Pozdrawiam.

To po jakiego grzyba tu jestescie? Zeby pisac na forum ze nic nie wiecie i nic od was nie zalezy? No sory ale to sa jakies zarty i moze robicie w ea polska charytatywnie? Za co ea polska bierze pieniadze? Za to ze wyciaga pieniadze za bubel ktorym jest ta "swietna " gra??

to po co jest oddzial ea polska jezeli wy nic nie mozecie. Jednym slowem tragedia, gram w serie fifa od 96 ale to jak traktujecie graczy PC to po prostu w pale sie nie miesci skoro na konsole mozna to na PC czemu nie?? bo ea ma to w d........ (napisal bym normalnie ale admin ea polska nic nie moze oprocz skasowania lub zamkniecia watku na tym forum). Wniosek: walic fife i zaczac grac w pes jak wy nas tak my was.

• 02-08-2010 8:46 W odpowiedzi na

• Sebito
    • Top 500 – największy wkład w forum
    • Data dołączenia09-16-2009
    • Posty9
    • Punkty55

A ja sobie gram w PES 2010 na patchu z Coca-Cola Championship i jest git.

FIFy więcej nie kupię, a i konsoli dla jednej gry kupować także nie mam zamiaru. FIFA 2004-2005 to ostatnie wersje godne uwagi, później było tylko gorzej. PES jest coraz lepszy i kupuje go coraz więcej ludzi, w końcu będą mieli podobną ilość licencji do FIFA i już nawet na konsolę tej pseudogierki nikt nie kupi.

• 03-06-2010 18:28 W odpowiedzi na

• dexterek
    • Data dołączenia11-26-2008
    • woj.pomorskie
    • Posty19
    • Punkty35

Niech w końcu wypuszczą tego nowego patcha do FIFA 10 !!! 

• 03-06-2010 20:10 W odpowiedzi na

• LucaspPOL
    • Top 25 – największy wkład w forum
    • Data dołączenia11-12-2009
    • Posty121
    • Punkty1 030

W dniu wczorajszym oficjalnie ukazała się łatka aktualizująca składy w grze FIFA 10 w wersji na PC. W celu instalacji wystarczy tylko podmienić odpowiedni plik w folderze "Moje Dokumenty". Oficjalna informacja: ZOBACZ.

DOWNLOAD
  • 05-02-2010 21:15 W odpowiedzi na

Tyle ze latka aktualizujaca sklady nic nie zmienia w dzialaniu gry. Ponad pol roku po premierze i nadal brak porzadnego patcha. Szkoda ze kupilem to badziewie. Lepiej zainwestowac ta kase w PES'a.

• 06-20-2010 9:20 W odpowiedzi na

SlayerWarez:
    Szkoda ze kupilem to badziewie. Lepiej zainwestowac ta kase w PES'a.

też żałuje ;/ teraz zajmują sie reklamą Fifa 11 wiec Fifa 10 pójdzie w niepamięć i będzie można zapomnieć o tym, że coś poprawią... Jak ma być tak dalej to niech lepiej wypuszczają Fife na pc co 2 lata, ale naprawdę dopracowaną a nie buble jakieś....
Strona 2 z 3 (32 pozycje) < Wstecz 1 2 3 Dalej >