żal
Byłem dziś na tej imprezie zorganizowanej w Krakowie, w Galerii Krakowskiej. Pojechałem tam głównie dlatego, że chciałem zobaczyć, zagrać sobie na kierownicy. Niestety stanowisk do gry na kierownicach nie było... Były same stanowiska z padami. Cały konkurs i jazdy konkursowe odbywałe się na padach. Nie uważam się za jakiegoś mistrza kierownicy, ale też nie uważam się za słabego i na powążnie chciałem powalczyć o jakieś nagrody. Jak nie kierownica, to nawet taki zestaw składający się z bluzy i jakiś jeszcze dodatków.
Chciałbym przedstawić swoje przemyślenia na temat ragulaminu:
"1.6. Zgłoszenie uczestnictwa w Konkursie oznacza zaakceptowanie Regulaminu."
"gracze" którzy uzyskali wspaniałe czasy na poziomie 50 sekund chyba nie zapoznali się z regulaminem i można oddnieść wrażenie że piękne dziewczyny z obsługi tak samo...
"1.7 Jakiekolwiek roszczenia związane z realizacją Konkursu mogą być dochodzone wyłącznie wobec Organizatora."
byłem świadkiem jak pewnien chłopak dyskutował z dziewczynami z obsługi i z jakąś panią, która robiła fotki i była to chyba organizatorka tej zabawy lub jedną z organizatorów... mniejsza z tym, kim ona jest... chłopak ten poruszył temattych niemożliwych do uzyskania czasów, a ta pani miała na wszystko odpowiedź... chłopak do niej powiedział, że kierownica, którą wygrają posiadacze trzech najlepszych czasów jest atrakcyjną nagrodą i co poniektórzy chciali by o nią powalczyć, ale drogą uczciwą jest to nie możliwe... pani na to odpowiedziała, że ludzie tutaj przychodzą pograć dla zabawy... nie wiem jak inni, ale ja mam komputer w domu i mogę tą grę bez problemowo mieć kiedy chcę i raczej nie jechałbym 40 minut tramwajem w jedną stronę, żeby zagrać tam, jak mogę zagrać w domu...
Może ten chłopak, który rozmawiał z tą panią odezwie się na tym forum ;) miał taki plecak moro ze sobą...
"2.3 Osoba, która wypełni kartę zgłoszeniową przy udziale hostessy
koordynatorki Konkursu może przystąpić do konkurencji polegającej na
wzięciu udziału w wyścigu na konsoli PlayStation, zgodnie z poniższymi
parametrami wyznaczonymi w grze Need For Speed SHIFT:
- Opcja wyścigu – SZYBKI WYŚCIG
- 3 OKRĄŻENIA
- TA SAMA KLASA POJAZDÓW
- 10 PRZECIWNIKÓW
- DZIEŃ
- TOR – BRANDS HACH INDY
- AUTA SERYJNE – AUDI S4"
Nagminnie był łamany podpunkt 3. i wielu uczestników grało ze zróżnicowanymi klasami przeciwników, a nie z tą samą. No i zostaje do rozmyślania podpunkt 7., bo nie wiem czy by nawet Schumacher dał radę AUDI S4 uzyskać czas na poziomie 50 sekund.
"5.1 Organizator nie ponosi żadnej odpowiedzialności za powstałe szkody
spowodowane podaniem nieprawdziwych danych, bądź innego typu
nieprawidłowości leżących po stronie Uczestników."
Oczywiście, że nie ponosi odpowiedzialności... a czy ponosi odpowiedzialność za zaniedbania ze strony obsługujących dziewczyn? Zaniedbania na korzyść oszustów.
Do tej pory miałem dobre zdanie o firmie EA GAMES, ale postarali się o to sami, żeby to zdanie zmienił. Udało się wam! Gratulacje!