Witam. Do jazdy na dwóch kołach potrzebny jest wóz z napędem na tył ale uwaga nie każdy wóz z napędem na tył pojedzie na dwóch kołach. Napewno pojadą na dwóch kołach następujące wozy: Chevrolet Camaro SS, Dodge Changer ( ja nim jeżdżę i według mnie jest najlepszy tobie terz polecam), Dodge Challenger i Plymouth Hemi Cuda.
Gdy już masz wóz musisz zmienić mu osiągi. Musisz mieć wszystkie Części do Osiągów na 3 albo nawet 4 poziomie ( napewno musisz mieć: Silnik, Układ Napędowy, Wymuszone Zyskiwanie, Podtlenek Azotu, Opony i Zawieszenie). Dobrze by było też odpowiednio ustawić karoserię i maskę. Spojler i wloty są niepotrzebne i według mnie trochę źle wyglądają na Muscle'ach. Potem w opcji "Tuning" musisz odpowiednio przestawić wóz na przyspieszenie. Gdy już będziesz miał tak ustawiony wóz to wszystko będzie wporzątku.
W samym wyścigu jak już skończysz palić bumę odrazu wrzuć 1 bieg i czekaj na start. I teraz masz dwa sposoby:
- Startujesz normalnie wciskając gaz w tym samym momęcie gdy pojawi sie napis Start bez rzadnych bezbłędnych startów. Przód samochodu powinien automatycznie poderwać się do góry. poczekaj aż obrotomierz dojdzie do momętu w którym będzie trzeba wrzucić 2 bieg. Od razu jak wrzucisz 2 bieg włącz nitro i przygotuj się na szybkie zmiany biegów.
- Startujesz tak jak to opisałem powyżej lecz nie włączasz nitro zaraz po włączeniu 2 biegu ale czekasz aż przód samochodu zacznie opadać i wtedy dopiero włączasz nitro samochód gwałtownie przyspieszy a przód wozu pójdzie spwrotem do góry. W tym przypadku twój dystans przejechany na dwóch kołach powinien być trochę dłuższy.
Jeżeli wszystko pójdzie dobrze to będziesz miał 2 razy większy wynik od przeciwnika
Mam nadzieję że pomogłem.