C&C Wojny o tyberium 3

Ostatni post: 01-09-2010 16:07, autor: Havoc. Odpowiedzi: 4.
Strona 1 z 1 (5 pozycje)
Rozmieść posty: Wstecz Dalej
  • 04-15-2009 13:53

• TankJr
    • Brak oceny
    • Data dołączenia04-10-2009
    • Posty3
    • Punkty20

C&C Wojny o tyberium 3

Zablokowane Odpowiedz Kontakt

Witam mam pytanie da się jakoś ustawić aby nie wkładać, ciągle płyty do napędu ?

gra oryginalna 

• Punkty za posty: 10
  • 04-15-2009 15:17 W odpowiedzi na

• Havoc
    • Top 10 – największy wkład w forum
    • Data dołączenia05-22-2008
    • Ząbki
    • Posty940
    • Punkty6 840

Re: C&C Wojny o tyberium 3

Da się poprzez stworzenie obrazu płyty

Regulamin forum - jeżeli Twój temat/post nie spełnia jego wymogów, licz się z brakiem odpowiedzi, bądź usunięciem czy też zamknięciem tematu/posta nawet bez powiadomienia.

• 06-03-2009 17:14 W odpowiedzi na

• welder169
    • Brak oceny
    • Data dołączenia06-03-2009
    • Posty1
    • Punkty10

Witam, czy sa jakies dodatkowe/niestandardowe mapy to c&c3 tiberium wars? jesli tak to gdzie moge je znalezc ?

• 01-09-2010 14:46 W odpowiedzi na

• frost1978
    • Brak oceny
    • Data dołączenia01-09-2010
    • Posty2
    • Punkty20

Nigdy nie lubiłem pozycji tej firmy czyli EA i gdy sie dowiedziałem ,że przejęli Westwood to już wtedy wiedziałem ,że to koniec z serią C&C .Pewnie już ci ludzie nie pracują przy nowych odsłonach C&C.

Przykład  to najnowsze czesci C&C 3 i red alert 3 . Niezwykle sie zawiodłem na punkcie tych gierek . To jest właściwie strzelanka albo gra zręcznościowa ,a nie prawdziwa gra strategiczna . Do tego ta grafika w red alert 3. Tiberian 3 jest jeszcze znośnie . Powiem tak po długoletniej grze w generals bo była super czekałem niecierpliwie na nową część . Dowiedziałem sie że wyszła 3 tiberian . OD razu poleciałem do sklepu . Niestety po jej zainstalowaniu niezwykle sie zawiodłem . Nie wiedziałem wtedy jeszcze ,że to już w zasadzie nie westwood ,a EA . Pomyślałem sobie kurde co to jest ?... co to za gniot ? Zagrałem dosłownie kilka misji i żuciłem w kąt po czym odpaliłem sobie generals + skrimisch .Nastepnie red alert 3 premiera . Ja ucieszony ,że może wreszcie coś nowego i dobrego bo generals już nudził mi się po prawie 5 latach gry . Instaluje red alert 3 zaczynam grać i śmiech mnie ogarnął . Co to ku.... ma być ? To ma być kontynuacja C&C ? przecież to jest taki gniot ,że należy mi sie zwrot kasy . Przecież ta grafika to jest dla dzieciaków z przedszkola . Gra jest odpowiednikiem dzisiejszego kina z hollywood czyli gniotów takich jak transformers czy jakiś innych badziewi kręconych dla kasy i tylko kasy. W tej grze nie ma duszy tak jak w tych filmach. To totalna komercha .

Myślałem ,żę wreszcie coś nowego dodadzą do tej serii ,że jakieś nowości , wiecej jednostek , dużo wieksze mapy dla wiecej graczy ,a tutaj oni sie cofają ,bo obecnie można maksymalnie chyba 6 graczy i mapki są mniejsze. Tak wiec znów wracam do starego generalsa +zero hour .....może ściągnę sobie jakiś mod .

Nie wiem czy to robiły jakieś dzieciaki po 12 lat ? czy ta gra jest kierowana do przedszkolaków . Zero jakiegokolwiek realizmu . Generals od Westwood był o niebo lepszy i bardziej grywalny . 

To jest totalna porażka moi drodzy i szkoda ,że stary dobry generals nie jest rozwijany . 

Do EA games ..jesteście cieńcy !!!!! i zepsuliście tak wspaniałą serię  jaką była C&C

• 01-09-2010 16:07 W odpowiedzi na

• Havoc
    • Top 10 – największy wkład w forum
    • Data dołączenia05-22-2008
    • Ząbki
    • Posty940
    • Punkty6 840

E? Ostatnią grą Westwood był Tiberian Sun, Renegade lub RA2 (dokładnie nie pamiętam co było ostatnie).
    C&C Generals jest w 100% od EA (nieliczni członkowi byłemgo Westwooda brali udział w produkcji, tak jak i przy C&C , RA3, ale przy 4, już chyba nikogo z Westwood nie ma)

C&C Red Alert 3 uzyskał bardzo wiele pozytywnych opinii, jak i wysokie noty w prasie, czy też serwisach growych w internecie. Twoja opinia jest oczywiście negatywna, bo to produkcja EA.

Kiepsko piszesz, nawet nie znając faktów, na dodatek nie na temat autora.

C&C 3, jak i RA 3 były hitami. Nie podoba się, to nie kupuj.

@welder16: W necie znajdziesz mnóstwo map

Temat zamykam.

Regulamin forum - jeżeli Twój temat/post nie spełnia jego wymogów, licz się z brakiem odpowiedzi, bądź usunięciem czy też zamknięciem tematu/posta nawet bez powiadomienia.

• Punkty za posty: 5
Strona 1 z 1 (5 pozycje)