Witam Prowadze serwis o grach z serii Burnout. Pisałem na adres e-mail w sprawie partnerstwa z EA polska dostałem odpowiedz ze sie zgadzają ale do teraz nie umieśili mojej strony na liscie serwisów fanowskich niewiece ile sie nato czeka by tam umieścili??
Zapraszam wszystkich fanów tej serii gier do rejestracji na naszej stronie i forum znajdujących sie pod adresami:
Strona www.Burnout-Site.pl
Forum forum.Burnout-Site.pl
Jak weszliście na Forum to pomyślicie że nikt unas sie nie zarejestrował wcale ... jest inaczej mieliśmy forum połaczone z stroną ale pojawiły sie małe problemy i zrobiliśmy osobne forum dlatego jest trcohe puste :)
a i bym zapomniał nie mylić tej strony z stroną o w sumie tej samej nazwie jest już temat na tym forum sich strona niema nic wspulnego z naszą by obalić pogłoski otym że splagiatowaliśmy ich nazwe strony co jest nieprawdą bo nawet szukaliśmy strony o tej nazwie no ale niestety nie znaleźliśmy po wykupieniu domeny w sumie tydzień po ziomek mi dał adres do ich strony więc przez to że jakaś strona na free host już jest ja nie zmienie swojej to tyle hehe ale sie rozpisałem :)